خانه > ارتباط > لوازم موبایل > برچسب های ضد اشعه بایو اکسل(ضد تشعشع)

برچسب های ضد اشعه بایو اکسل(ضد تشعشع)

شماره آگهی : 9059
برچسب های ضد اشعه بایو اکسل(ضد تشعشع)
آگهی غیر فعال!
بیشتر...

اثرات مضر موبایل برای سلامتی بدن که تا کنون شناخته شده اند، شامل موارد زیر است:

سرطان زا بودن، ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن، کاهش قدرت باروری و قوای جنسی در آقایان، افزایش احتمال ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون، تغییر ساختار آنزیمی بزاق دهان، تأثیرات منفی بر روی خون و ادرار، تغییر عملکرد جذب مواد معدنی در بدن و افزایش سرعت گسترش تومورها.

اگر امواج موبایل خطرناک نیست، چرا در آلمان در جاهایی که آنتن های BTS نصب می شود، قیمت خانه هایی که در معرض آن هستند تا درصد کاهش می یابد؟ در سال ، دانشمند آلمانی نامه ای را به نخست وزیر وقت آلمان (گرهارد شرودر) بدین مضمون نوشتند که: “چرا شما اجازه می دهید آنتن های BTS در نزدیکی خانه شهروندان نصب شود، در حالی که همه از مضرات آن آگاهی دارند؟ چرا شما بچه و خانواده خود را در معرض امواج موبایل قرار نمی دهید؟ مگر شما نمی دانید که این امواج سرطان زا هستند؟”
سرطان زا بودن این امواج ثابت شده است. تحقیقات زیادی در این باره صورت گرفته است، البته گاهی هم بعضی از آنها به نتیجه خاصی نرسیده است. اما هیچ تحقیقی ثابت نکرده که این امواج سرطان زا نیستند.
موضوع این است که سود تجاری باعث می شود خیلی از این تحقیقات نادیده گرفته شوند. درست مثل سیگار که مدت ها طول کشید تا همه فهمیدند چه مضراتی دارد. تازه با این که فهمیده اند، می بینید که باز هم سیگار می کشند. موبایل هم مثل سیگار، علاوه بر سرطان زا بودن مشکلات عدیده دیگری برای انسان دارد.
ولی اگر بخواهیم چند خطر مهم آن را معرفی کنیم؛ اول اینکه سلول های بدن انسان در گستره تا هرتز با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند، اکثر موبایل ها نیز در گستره تا هرتز ارتباط برقرار می کنند.
می بینید که گستره امواج الکترومغناطیسی موبایل با سیستم ارتباط بین سلولی انسان هم پوشانی دارد و این مسأله باعث ایجاد اختلالات جبران ناپذیری به بدن می شود، مانند ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن.
همچنین ثابت شده که این امواج تأثیر بدی در باروری مردان دارد، زیرا اسپرم ها را می کشد و باعث کاهش قوای جنسی آقایان می شود، مخصوصاً در کسانی که موبایل را به کمرشان می بندند.
تحقیقات جدید نشان داده اند که اگر شخصی دقیقه با موبایل صحبت کند، ساختار آنزیمی بزاق دهانش کلا تغییر می کند.
میدان های الکترومغناطیسی به ویژه آن هایی که در گستره فرکانس بدن هستند، باعث تغییر عملکرد جذب مواد معدنی در بدن می شوند و سرعت گسترش تومورها را افزایش می دهند.
هر / ثانیه این امواج به بدن ما برخورد کرده و از آن عبور می کنند. حال شما اگر یک روز موبایل را با خود حمل کنید حساب کنید چند بار در معرض آن ها قرار می گیرید؟ این ها تحقیقات مستند است.

آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان (IARC) وابسته به سازمان جهانی بهداشت در تازه ترین گزارش خود هشدار داد که تلفن های همراه و در کل، میدان های الکترومغناطیسی بسامدهای رادیویی (بی سیم) در طبقه بندی «B» قرار دارند.

طبقه بندی سطح B به معنی «خطر ممکن سرطانزایی بر روی انسان» است بنابراین سرطانزایی «ممکن» است اما هنوز «متحمل» نشده است. هرچند تاکنون هیچ ارتباط روشنی میان ابتلا به سرطان و امواج رادیویی الکترومغناطیسی پیدا نشده است. باوجود این تاکنون تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده است که همگی تایی

خوب است بدانید:

کاربر ، از 2134 روز پیش عضو سایت ثبت ها میباشد.


این آگهی را در اولین بار در 22nd Nov 2020 ثبت کرده که در مجموع 1059 بازدید داشته و در 28th Oct 2022 بروزرسانی شده است.


تلفن این آگهی منقضی شده بنابراین اطلاعات تماس نمایش داده نمیشود!